op de kaar
welke passiekleurvlak1kleurvlak2


Huib Veringa (1958). Ingenieur & kok. Kok & ingenieur. Een rare combinatie? Welnee!
Juist afwisselend en inspirerend.

Na mijn HBO-studie tot planologisch ingenieur (ing) en enkele aanvullende studies op het gebied van milieu en stedenbouw heb ik sinds 1986 diverse functies vervuld bij overheidsinstanties en een adviesbureau.

Inmiddels ben ik ook een SVH-gediplomeerde kok met werkervaring in restaurants, op bijzondere locaties en in de persoonlijke catering. Lekker en goed bereid eten zorgen voor ontspanning en gezelligheid en zijn de basis voor goede persoonlijke of zakelijke gesprekken. Geweldig om daar aan bij te dragen. Het werk in de keuken en de organisatie van een evenement geven mij een enorme kick en een hoop energie.

Met zo'n 20 jaar werkervaring als planoloog was voor mij de tijd rijp voor een nieuwe stap. Dat daarbij mijn passie voor koken een belangrijke plaats in zou nemen was voor mij duidelijk.
In OP DE KAART kan ik alles kwijt. Ik kan mijn kennis en ervaring als planoloog en mijn enthousiasme voor het koken op een prettige manier combineren.

  • terug naar de reizende keuken...
  • terug naar ruimtelijke advisering...

Passie voor koken en gevoel voor ruimtelijke ordening.
Waarom zou ik kiezen tussen twee beroepen die allebei erg leuk en
interessant zijn? Ik doe gewoon waar ik goed in ben!”

contact