op de kaar
welke passierecente opdrachtenkleurvlak2


recente opdrachten

Mediterraan buffet (60 personen)
Relatiedag Hespirit BV Centraal Museum Utrecht

Biologisch Buffet (60 personen)
Docentendag Saxion Hogescholen Deventer Monumentale boerderij St. IJssellandschap

Kookworkshop (45 personen)
Jaarafsluiting docenten Vrije School De Berkel Zutphen Vrije School De Berkel Zutphen

Mediterraan/Romeins Buffet (80 personen)
Internationaal seminar over Romeinse Rijk van Limes organisatie Centraal Museum Utrecht

Buffet (20 personen)
Feestelijke gelegenheid van particulier Zwolle

Borrelhapjes (100 personen)
Bureau & directieborrel Goudappel Coffeng BV Deventer

Driegangen diner (18 personen)
Diner voor collega’s door particulier Deventer

Diner op locatie (7 personen)
Diner bestuur St. IJssellandschap Landgoed De Haere te Olst

Bedrijfspresentatieborrel (60 personen)
Bijzondere borrel voor Adviesteam Organisatieprofessionals Landgoed De Haere te Olst

Amerikaans filmbuffet bij film Al Gore (40 personen)
Themabuffet uit de States Goudappel Coffeng BV Deventer

Reizende Keuken (30 personen)
Koken op locatie (mobiele keuken) voor groepen van 20 – 40 personen
Kok en reisbegeleider voor fiets-kampeervakanties van Cycletours (Amsterdam)
Campings in Engeland en Frankrijk

 

“Elke opdracht is een uitdaging. Een mooie samenstelling van
gerechten in smaak, vorm, geur en kleur. Lekker en mooi!
Want niet alleen uw smaakzintuig wil geprikkeld worden.”

contact

 
werkwijze keuken welkom